Hanna A om säkerhet

      Inga kommentarer till Hanna A om säkerhet

Vi har haft frilansluncher, i Östersund med tolv deltagare och i Sundsvall med sju. Inbjuden gäst var Hanna Andersson från Demokratijouren. Bland annat uppmanade hon journalister att vara öppna och prata med varandra när de blir utsatta för hat och hot, samt att alltid polisanmäla. Mer info finns på Demokratjourens hemsida Den som behöver komma i kontakt med polisen kan vända sig till deras demokrati- och hatbrottsgrupp BOPS. Lämna namn, adress och telefonnummer och be att bli uppringd. Berätta inte storyn, den blir allmän handling.

Hanna Andersson från Demokratijouren träffade medlemmar från frilansklubben på en lunchresturang i Sundsvall.

Lunchteater i Sundsvall

Teater om journalisten Bang i Sundsvall den 19 mars: Föreställningen Bang handlar om Barbro Alving, en ikon inom svensk journalistik, från tvivlande volontär till stjärnreporter på DN. Genombrott (OS i Berlin), sammanbrott (kamp mot alkohol och vapen) och avbrott (ensamstående mamma). Text: Barbro Alving, Skådespelare: Agneta Wallin, Regi: Judith Hollander, Tisdag 19 mars kl 12:00, Konsertteatern, Sundsvall. Lunch serveras från 11:00. Köp biljett här. Teater Västernorrland lunchteatrar brukar bli utsålda på studs så boka snarast om du är intresserad.

Senaste styrelsemötet

Vi jobbar vidare med årsmötesplaneringen för att kunna gå ut med ett datum före jul. Ingen har svarat på förfrågan om att gå in som adjungerad ersättare i styrelsen, men nu har valberedningen, Hans Månsson och Ingela Hofsten, har börjat arbeta. Vi är just nu 43 (siffran ändrar sig hela tiden) medlemmar i den här klubben plus två intressemedlemmar, så det finns folk.