Medlemsbrev 7.1.2018

      Inga kommentarer till Medlemsbrev 7.1.2018

Anmäl dig till årsmötet!

Mellannorrlands frilansklubb inom Journalistförbundet har årsmöte tisdag den 16 januari klockan 10–16. Vi träffas i möteslokalen Sockerdrickan i Grönborg på Storgatan 73, Sundsvall. Anmäl dig senast 8 januari till Karin Kämsby på telefon/sms till 070-54 55 631, eller mejla. Välkomna! Här är en länk till kallelsen i pdf-format.

Hemsida
Vi har en hemsida igen, www.frilansmellannorrland.se. Vill du marknadsföra din verksamhet under fliken ”Vilka vi är” med namn, länk till hemsida, företagsfacebooksida, bild på dig själv, kort text eller har du synpunkter hemsidan så mejla  styrelsen.

Sitta i Frilans Riks styrelse?
Frilans riks årsmöte närmar sig och vi i valberedningen vill gärna ha in tips om lämpliga kandidater till styrelsen. Känner du någon som vi borde fråga eller är du själv intresserad av att engagera dig? Hör gärna av dig till oss!
Hälsar valberedningen, via Kristin, 0704601378

Intresseundersökning – Nordic Freelance

I år är det Frilans Riks tur att arrangera Nordic Freelance. Det är planerad att äga rum den 15–16 september i Malmö. Temat är hat, hot och säkerhet för frilansjournalister. Ett antal intressanta personer har kontaktats för att medverka som talare och seminarieledare. Men den bästa garanten för ett lyckat NF 2018 även i ekonomiskt hänseende är givetvis att det kommer så många deltagare som möjligt. Därför har klubbarna uppmanats att så snart som möjligt kan undersöka intresset för Nordic Freelance 2018 hos medlemmarna. Detta för att få ett bättre budgetunderlag. Så vet du redan nu att du är intresserad av att åka till Malmö och delta i Nordic Freelance i september, mejla klubbstyrelsen och skriv Nordic freelance i ämnesraden.

God fortsättning!

Hoppas att helgerna varit bra och god fortsättning på det nya året, nu med snö! Vi ses i Sundsvall den 16 januari.
Vänliga hälsningar
Karin Kämsby
ordf Mellannorrlands frilansklubb